Lunch menu

Tuesday, 8 August

Brödernas kök

  • Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa och gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pankopanerad kycklingfilé med kantarellsås & gele

    serveras med ugnsrostad potatis

  • 2. A. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. B. stekt panerad torskfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé
  • 5. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    jordnötssås

Restaurang Husman

  • Teriyakimarinerad laxfilé med ört- & limecreme

    wokade grönsaker, nudlar eller kokt färsk potatis

  • Rostbiff med potatisgratäng & pepparsås
  • Veg: Grönsaksbiffar med ört-& limecreme

    wokade grönsaker, nudlar eller kokt färsk potatis

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Sallad: Räkor med pasta, fetaost & Rhode Island
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik med pommes, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Kalops med kokta morötter, ris & inlagda rödbetor.
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås.
  • Pannbiff med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt.
  • Dagens bowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola.

Pinoccio

  • Ragg munk med stekt fläsk samt lingon.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis samt skaldjurröra.

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt:

    Stekt kycklinglårfilé, potatispuré, bacon, svamp, lök, rödvinssky

  • Dagens grönt:

    Bakad spetskål, morotspuré, rostade nötter, picklad blomkål, brynt smör

  • Stångs wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räk- och kräftsallad

    pasta, tomater, picklad gurka, kavringsmulor, aioli

  • Dessert

    rababerkompott, färskostkräm, havresmulor

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunk

    Serveras med stekt fläsk & lingongrädde

  • Veckans fisk: Sesampanerad laxfilé

    Serveras med en nudelsallad, chili , koriander samt sommarprimörer och teriyaki Mayo

  • Veckans green: Surdegspizza bianco

    Toppad med Carl Johan svamp tryffel creamfresh samt parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    caesardressing, bacon, friterad kapris & örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

More lunches available at

Tuesday, August 8