Lunch menu

Monday, 6 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • dijongryta (högrev, kantareller, dijonsenap m.m)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • stekt panerad färsk koljafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: smörbönor thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillad kycklingfilé

    med tzatziki, balsamicosky & klyftpotatis

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra & kokt potatis

  • Veg: Sesampanerad grönsaksbiff

    med tzatziki, grilltomat & klyftpotatis

  • Pasta med fläskfilé & kantareller i krämig pepparsås
  • Kycklingwok med cocosmjölk & röd chili
  • Räksallad

    med pasta, fetaost & basilika

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Krämig nötköttgryta (entrecoté)

    med ädelost, champinjoner och ris

  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås
  • Rödspätta med kokt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Svensk fläskkarré med gräddsås

    syrlig äpplesallad samt kokt potatis

Pinoccio

  • Biffstroganoff

    med grönsaker samt basmatiris

  • Panerad fiskfilé

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Morotsbiffar smaksatta med ingefära och chili

    serveras med limeyoghurt

  • Helstekt fläskfilé med skysås

    stekta grönsaker och rostad kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé

    örtrostad potatis, kål, rödvinssås

  • Dagens grönt: Bakade betor

    havreris, örtsallad, solrosfrön, dillpesto, hummus

  • Veckans sallad: Kräft- och räksallad

    havreris, chilirostad morot, fänkål, kräm på Boxholms kryddost, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Tabascomarinerad kycklingfilé

    Serveras med gorgonzolasås & rostad potatis

  • Gravad lax

    Serveras med dillstuvad potatis

  • Grönsakslasagne med ost från Löt

    Serveras med en lök- & tomatsallad med chèvre

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Blomkålssoppa

    med parmesanchips & semibakade tomater samt tagetes ört

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, March 6