Lunch menu

Monday, 20 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med ruccola-, lök- & tomatsallad

  • grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • stekt panerad torskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: pepper chicken

    Veganskt: mixed beans thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås samt kokt potatis

  • Pannbiff med kantarellsås

    rårörda lingon, pressgurka & stekt kulpotatis

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räksallad

    feta, pasta & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset kycklingschnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Husets Lasagne med Coleslaw
  • Krämig fläskfilégryta med bacon och ris

Viktors bakficka

  • Ost- och jalapenokorv

    med tryffelcréme, syrad lök, saltgurka, tunnbröd och potatismos

Pinoccio

  • husets marinerade kycklingspett

    med klyftpotatis samt bearnaisesås

  • Panerad flundra

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegansk grönchili gryta med kikärtor

    spiskummin, kokos serveras med jasminris

  • Paprikabakad kycklingklubba

    med barbecuesås samt creamed corn

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork

    örtrostad potatis, picklad rödlök, babyspenat, chipotlemajonnäs

  • Dagens grönt: Bakad blomkål

    potatis, pankokrisp, dill, ostsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dillpesto, picklad rödlök, morot, vitlöksmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Mustig skånsk kalops på högrev

    Serveras med kokt potatis & rödbetor

  • Halstrade Isterband

    Serveras med rödbetor, senaps crème samt örtstuvad potatis

  • Veckans green: Svamptoast med västerbottensost

    Serveras med liten blandsallad samt picklad rödlök

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslöks hollandaise samt syrad gurka

  • Soppa

    Crème vichyssoise serveras med vitlöksbröd

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, February 20