Lunch menu

Monday, 13 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • helstekt fläskfilé

    med portvinsstuvade champinjoner, serveras med
ugnsrostad potatis

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken tikka masala

    Veganskt: dal palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra samt kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, raita & orientbröd

  • Veg: Indisk grönsaksgryta med quorn

    basmatiris, raita & orientbröd

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Fläskfiléwok fräst i sesamolja, vitlök & färsk röd chi
  • Räksallad

    med röd quinoa, örter, melon & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Wicked classic, mexikanska gryta med köttfärs och ris
  • Fläskfilégryta med bacon, grönsaker och ris
  • Panerad torsfilé med kokt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    rårörda lingon, kokt potatis samt gröna ärtor

Pinoccio

  • Västkust-schnitzel

    med krämig paprikasås, rostad majsröra och stekt potatis

  • Sprödbakad Alaskafilé

    med skagenröra, grönsaker samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljonger med ostdressing samt persiljeris
  • Honungsglacerad karré

    rostade morötter och en ljummen potatissallad

Stångs Mjärdevi

  • Kryddrostat kycklinglår

    svamprisotto, ruccola, parmesan

  • Dagens grönt: Bönchili

    havreris, picklad lök, tortillakrisp, örtkräm

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    havreris, gulbetor, kål, örtkräm

  • Stångs wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kålpudding

    Serveras med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis

  • Pytt Bellman

    Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka & äggula

  • Veckans green: Rödbetsrisotto

    Serveras med chévre, valnötter & grillad citron

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Rostad majssoppa

    med chili och vitlök serveras med W-B quesadillas

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, February 13