Lunch menu

Monday, 6 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • skomakarlåda

    (svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, inlagd gurka & potatismos)

  • flygande jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan
& jordnötter), serveras med ris

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken masala

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra samt kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med salsa di pomodoro & chipotlemajjo samt klyftpotatis

  • Veg: Grillad zucchini

    med salsa di pomodoro ''& chipotle majjo samt klyftpotatis

  • Pasta "Delicata" med bacon, salami, lök & paprika
  • Fläskfiléwok med jordnötssås
  • Räksallad

    med ägghalva, citron & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Pulled beef med ris

    nacho chips & tomato avocado salsa.

  • Fläskfilégryta med grönsaker och ris
  • Italienska köttbullar i tomatsås med pasta

Viktors bakficka

  • Bakad kyckling

    med ädelostsås, broccoli, rostade pumpafrön samt rostad potatis

Pinoccio

  • Panerad schnitzel

    med ugnsstekt rosmarinpotatis, ärtor & vitlökssmör

  • Panerad rödspätta med remouladsås, grönsaker & potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinggryta

    stekt ris, chili, vitlök, böngroddar, morot, kokos

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, picklad silverlök, kål, grönärtspesto

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    quinoa, rostad morot, fänkål, kavringskrisp Boxholms kryddost

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Biff á la Lindström

    Serveras med stekt ägg samt stekt potatis

  • Kalvgryta

    Söt- syrlig med dill serveras med kokt potatis

  • Anamma Limpa smaksatt med soltorkad tomat

    Serveras med vegan aioli samt syrad lök & ris

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Ädelostsoppa med krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, February 6