Lunch menu

Monday, 30 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • boeuf bourguignon

    serveras med ris eller kokt potatis

  • äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med gräddskysås & rönnbärsgele, serveras 
med ugnsrostade rotsaker

  • stekt panerad färsk koljafilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: hyderabadi red chicken curry

    Veganskt: matter palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    med dill-& romsås samt kokt potatis

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter samt ris

  • Veg: Grönsakswok

    med chili & cocosmjölk samt basmatiris & cashewnötter

  • Pasta med fläskfilé

    strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Kycklingwok med cocosmjölk & chili
  • Räksallad

    med fetaost, matvete, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Orientaliska biffar

    med potatismos och tzatziki

  • Kycklinggryta

    med grönsaker och ris

  • Bräserad högrev

    med ris och rödvinssås

Viktors bakficka

  • Fiskgryta

    med saffran, vitlök, morot och fänkål samt kokt potatis

Pinoccio

  • fjärilskotllett med stekt potatis & svampsås
  • Panerad fiskfilé med skaldjurröra & kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Pulled chicken

    klyftpotatis, kålsallad, chilimajonnäs

  • Dagens grönt: Bakad rödbeta

    havreris, saltrostade fröer, picklad morot, getaostkräm från Löt

  • Veckans sallad: Räksallad

    romansallad, bacon, picklad lök, surdegskrutonger , vitlökskräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Köttfärslimpa

    Serveras med gräddsås samt rörda lingon samt stekt potatis

  • Gravad lax

    Serveras med örtstuvad potatis

  • Veckans green: Tortelloni formaggi

    serveras i tomatsås sen toppad med parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Het tomatsoppa med basilikacrème
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, January 30