Lunch menu

Wednesday, 4 January

Restaurang Chili & Lime

  • grönpepparbiff

    med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos

  • ugnsgratinerad falukorv

    fylld med
 äpple, bostongurka, senap & lök, serveras med potatismos

  • stekt panerad torskfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken tikka masala

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis&bearnaisesås

  • Fläskpasta

    med champinjoner och krämig grädde

Wednesday, January 4