Lunch menu

Monday, 14 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • skomakarlåda

    svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, inlagd gurka & potatismos

  • italiensk kycklinggryta

    med soltorkade tomater, basilika oliver & vitlök,
serveras med ris

  • stekt panerad koljafilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken korma med cashewnötter & ägg

    Veganskt: chenna masala

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås & kokt potati

  • Köttbullar med stuvade makaroner eller kokt potatis

    gräddsås & rårörda lingon

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & hackade hasselnötter

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad med fetaost, lime & Rhode Island
  • Pasta med fläskfilé

    strimlad pepparsalami, lök & paprika

La Fontana

  • Köttfärsyllda auberginer/paprikor

    gratinerad med mozzarellaost och pomodorosås

  • Biffstroganoff med ris
  • Kycklingspett med stekt potatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Bakfickans högrevschili

    med syras lök, gräddfil och ångat ris

Pinoccio

  • Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork

    rostad potatis, picklad lök, krämig äpple- och kålsallad

  • Dagens grönt: Pasta pesto

    prästost, svamp, örter, grönkålspesto

  • Veckans sallad: Kräft- och räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, chili- och örter, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Het kycklinggryta

    Cocos, chili & lime samt grönsaker serveras med jasminris

  • Veckans green: Zucchini Piccata

    parmesan panerad serveras med tomat & basilikasås

  • Soppa

    Kräftsoppa serveras med Västerbottenterrin samt räkor, tabascogrädde

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Monday, November 14