Lunch menu

Thursday, 2 June

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Ris, grillad kyckling, halloumi

    tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlsagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilémedgröncurry,lime&vitlök
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta med klyftpotatis och remouladsås.
  • Hemgjorda köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt.

  • Fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad lax med blomkål, fänkål, färskpotatis

    samt vitvinssås smaksatt med krondill

  • Vegetariskt lagas baserat på dagens ingredienser

Universitetsklubben

  • Thailändsk tofu gryta med rödcurry och kokosgrädde
  • Fetaostfyllda färsbiffar i timjansås med rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Fiskwallenbergare, potatis, bönor, dill

    sandefjordsås

  • Sesambakad morot, risotto, prästost, örter
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad torsk, dillslungad potatis, rädisa, forellrom

    örter, sparris-& vittvinssås

  • Varmrökt lax, potatissallad, rädisa, picklad lök

    örtkräm

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Thursday, June 2