Lunch menu

Monday, 30 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad

    hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med portersås

    serveras med äppelchutney & örtrostad potatis

  • 2. A. kålpudding med gräddås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad kapkummelfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med potatismos eller kokt potatis

    gräddsås, lingon & pressgurka

  • Stekt pankopanerad spättafilé med dill-& romsås

    samt kokt potatis

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cashewnötter, curry & chili

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime & curry
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Italienska biffar marinerad med sweet chipotle

    gratinerad med soltorkad tomat, kapris och cheddar ost.

  • Thai fläsk med röd curry, chili paprika & kokosmjölk

    och ris.

Viktors bakficka

  • Stekt torskrygg med rödbetor, lök, spenat

    färskpotatis och citronette

  • Vegetarisk lagas baserat på dagens ingredienser

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar med rosepepparyoghurt och rostad potatis
  • Paprikastekt kotlettrad med bearnaise, rödvinssås

    samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork, rostad potatis, picklad lök

    babyspenat, örtkräm

  • Pasta, tomater från Varv, prästost

    ruccola, örtpesto

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad torsk, dillslungad potatis, rädisa

    forellrom, örter, sparris-& vittvinssås

  • Varmrökt lax, potatissallad, rädisa, picklad lök

    örtkräm

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, May 30