Lunch menu

Friday, 13 May

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ljummen rostbiff med rödvinssås

    serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: potato bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinsås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika

    med dillstuvad potatis

  • Pasta: med kyckling, curry & paprika
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana special Grill buffé

    fläskfilé, kycklingspett och bifteki med klyftpotatis med pommes Såser: vitlöksås, bearaisesås...

Viktors bakficka

  • Majspanerad kyckling med ljummen potatissallad

    parmesan och spenat

Pinoccio

  • 1-Fläskfilé Oscar med pommes samt bearnaisesås
  • 2-vegetarisk pasta med färska grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • BBQ-glaserad blomkål med vitlöksrostad potatis
  • Nattbakad fläskkarré med kimchimajonnäs, kålsallad

    rostade sesamfrön och vårlöksris

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad karré från Skänninge, potatisterrin

    löksallad, örtsky

  • Betor, variation på betor, havreris

    gulärtshummus

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Färserad flundra, potatispuré, citronpicklad gurka

    skaldjurssås

  • Varmrökt lax, quinoa, picklad gurka, böngroddar

    ärtskott ramslöksmajonnäs

  • Dessert – kökets val
Friday, May 13