Lunch menu

Wednesday, 11 May

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl – Ris, Stekt karré, kålsallad

    sesamfrön, salladslök &, sojasås koriander.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé i citronsås med räkor & dill

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: potato bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos, kantarellsås & rårörda lingon
  • Lax-& skladjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakpaella med aioli
  • Pasta: Tagliatelle med ost- & skinksås
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Thai Kyckling med röd curry, chili paprika

    & kokosmjölk och ris.

  • Fish & chips med vitlökssås.

Viktors bakficka

  • Grekiska köttbullar med tomater, oliver, fetaost

    och örter samt saltkokt potatis

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-Skycklig pasta med grönsaker samt krämig grädde

Universitetsklubben

  • Panerad sötpotatisbiff med stekta grönsaker och linser
  • Citrus & Salvia stekt kotlettrad, ugnsbakade morötter

    och potatis med äppelsky

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge, ljummen potatissallad

    ansjovis, ramslök- och citronkräm

  • Krämigt matvete, sparris, prästost, örter
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Färserad flundra, potatispuré, citronpicklad gurka

    skaldjurssås

  • Varmrökt lax, quinoa, picklad gurka, böngroddar

    ärtskott ramslöksmajonnäs

  • Dessert – kökets val
Wednesday, May 11