Lunch menu

Monday, 28 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg,

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt svensk fläskytterfilé med portersås

    & äppelchutney, serveras med örtrostad potatis

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed veg masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad torskfilé med dansk remouladsås

    samt kokt potatis

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Veg: Spaghetti Quattro Fromagio med spenat

    valnötter & vitlöksfrästa champinjoner

  • Pasta: Spaghetti Delicata med bacon

    salami ,lök & paprika

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis och ädelosts
  • Fläskfilé gryta med ris och färska grönsaker.
  • Curryfisk (torsk) i krämig sås med ris.

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-lätt panerad spätta med kokt potatis och skagenröra

Universitetsklubben

  • Kikärtsplättar med örtstekta grönsaker

    och chilifärskost

  • Krämig italiensk kycklinggratäng med potatis

    och morötter

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé från Östergötland, ris

    picklade grönsaker, sojamajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Fiskgryta, potatis, räkor, fänkål, aioli
  • Bakade betor, havreris, kål, gulärtshummus
  • Räkor, havreris, morot, örtsallad

    picklad lök, örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, March 28