Lunch menu

Friday, 4 March

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (räkor & rom)

    serveras med
picklad fänkål & kokt potatis

  • 3. INDISK: chittinadu chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås, ärtor, stekt potatis eller pommes

  • Kokt lunchkorv med skånsk senapssås & kokt potatis
  • Veg: Ostpanerad zucchini med bearnaise

    grilltomat samt stekt potatis eller pommes

  • Pasta: med kyckling, mozzarella & kantareller
  • Wok: Entrecôte med strimlad purjolök, chili

    sesam & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana spieciall grill buffé

    Kycklingspett, fläskfilé, bifteki, med olika kalla såser och klyftpotatis.

Pinoccio

  • 1-Kyckling spett med pommes samt bearnaisesås
  • 2-korv stroganoff serveras med ris eller potatis mos

Universitetsklubben

  • Stekt Gnocchi i brynt smörsås

    med stekta champinjoner och spenat

  • Fläskschnitzel med kapris, citron och rödvinssås

    serveras med råstekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingschnitzel, ljummen potatissallad

    ört- och citronmajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskbouillabaisse, lax, torsk, rotfrukter
  • Gulärtsfalafel, friterad potatis, rostad spetskål

    grönkål, lökvariation

  • Räkor, glasnudlar, sesampicklad vitkål och morot

    koriander, sojamajonnäs

  • Dessert – bärkompott, havresmulor, vaniljkräm

More lunches available at

Friday, March 4