Lunch menu

Friday, 25 February

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med pepparsås

    serveras med potatisgratäng & haricots verts

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås

    serveras 
med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev med pommes/kulpotatis

    coleslaw, tryffelaioli, picklad rödlök, BBQ-sås

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med vitlöksfrästa champinjoner & grönkål

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Wok: Kyckling med chili, böngroddar & sesam
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana spieciall mexikansk buffé

    Ancho Beef långkokt nötkött, Chipotle chicken, Chili con carne med tortellibröd, chili mango salsa o

Universitetsklubben

  • Vegetarisk Schnitzel med klassiska tillbehör

    rödvinssås samt rostad klyftpotatis

  • Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, balsamicosky

    serveras med rostad klyftpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork, krossad potatis med vitlök- och örter

    picklad lök, babyspenat, gräddfil

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Bakad torsk, dillpotatisstomp, pepparrot

    betor sidfläsk, brynt smör

  • Blomkålscurry, kryddigt ris, papadums, koriander

    gurka- och myntakräm

  • Räkor, havreris, örtsallad, saltrostade fröer

    chilimajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Friday, February 25