Lunch menu

Monday, 21 February

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • 2. A. grillad kycklingfilé med tzatziki

    serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad spättafilé med västkuströra

    & kokt potatis

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    spenat & valnötter

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    strimlad lönneberga skinka & spenat

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    chili & thaibasilika

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Italienska biffar gratinerad med cheddarost

    klyftpotatis och pomodoro sås.

  • Pulled pork (fläskkött) med tortillabröd

    och hot mango & chili salsa.

  • Boeuf bourguignon med ris.

Universitetsklubben

  • Vegetarisk lasagne med grana padana samt en tomatsallad
  • Paprika stekt Kycklingryggben med chipotlesås

    och ugnsrostad kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Majskyckling från Munka-Ljungby, basmatiris

    kålsallad, rostade sesamfrön, srirachamajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Bakad torsk, dillpotatisstomp, pepparrot

    betor sidfläsk, brynt smör

  • Blomkålscurry, kryddigt ris, papadums, koriander

    gurka- och myntakräm

  • Räkor, havreris, örtsallad, saltrostade fröer

    chilimajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, February 21