Lunch menu

Friday, 18 February

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé med trattkantarellsås

    & grillad tomathalva, serveras med råstekt potatis med lök & bacon

  • 2. ugnsbakad laxfilé med ört-creme

    & grillad tomathalva, serveras med råstekt potatis med lök & bacon eller kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinsås, pommes eller stekt potatis

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Bön-& grönsaksfylld paprika

    med persiljestuvad potatis

  • Pasta: med strimlad oxfilé & färska champinjoner

    i gorgonzolasås

  • Wok: Kyckling med chili, lime & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana spieciall Hamburgare buffé

    sötpotatis, pommes, briochebröd, isbergssallad, tomat, gurka, lök och olika såser.

Pinoccio

  • 1-kålpudding med kokt potatis samt lingon
  • 2-Oxfile pasta med färska grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • Kryddiga vegfärsbiffar med jalapeñomajonnäs

    rostade morötter och potatis

  • Nattbakad fläskkarré med kimchimajonnäs

    kålsallad, rostade sesamfrön och vårlöksris

Stångs Mjärdevi

  • Fläskytterfilé, klyftpotatis, bakad tomat

    ruccola, dragonmajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis och palsternacka

    fänkål, jordärtskocksmajonnäs

  • Bakad kål, korallinser, svamp, machésallad

    mandel, vitlökskräm

  • Räkor, korallinser, örtsallad, picklad lök

    krutonger

  • Dessert – chokladkräm, rostade nötter

More lunches available at

Friday, February 18