Lunch menu

Thursday, 17 February

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. fisk- & skaldjurssoppa med saffran
toppad

    med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med grädde

  • 2. B. baconlindad kycklingrullad fylld

    med soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med äppelcidersås, haricots verts & klyftpotatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Hjortgryta av dovhjort från Värna med smålök

    rökt sidfläsk, rött vin, gelé & ris

  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor

    sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, vattenkastanjer

    cashewnötter&grönkål

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset krämig lasagne med tomatsås och köttfärs
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Pulled pork (fläskkött) med tortillabröd

    och hot mango & chili salsa.

Pinoccio

  • 1-lunch korv med potatis mos samt brunsås och ärtor
  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost

Universitetsklubben

  • Bön Quesadillas med rostade majskolvar

    lime samt en salsadressing

  • Wallenbergare med gröna ärter, skirat smör

    och EKO-lingon samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Pannbiff, stekt potatis, bakad lök

    picklad gurka, ölsky

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis och palsternacka

    fänkål, jordärtskocksmajonnäs

  • Bakad kål, korallinser, svamp, machésallad

    mandel, vitlökskräm

  • Räkor, korallinser, örtsallad, picklad lök

    krutonger

  • Dessert - chokladkräm, rostade nötter

More lunches available at

Thursday, February 17