Lunch menu

Tuesday, 15 February

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris, kycklingfajitas

    mangosalsa & gräddfil.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, ananas, curry

    vitlök & cashewnötter

  • 2. B. varmrökt laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Dill- & citronbakad laxfilé med broccoli

    kokt potatis & romsås

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med kyckling, spenat

    & färska champinjoner i krämigost sås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Gösfilé med pasta tortilla och spenatsås.
  • Pomodoro med ägg och tomat.
  • Stekfläsk Sida med kokt potatis och löksås.

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad Kyckling innerfilé med pommes samt B sås

Universitetsklubben

  • Paj med champinjoner, zucchini

    serverad med grana padano kräm

  • Raggmunk med svenskt sidfläsk, rårörda lingon

    samt grädde

Stångs Mjärdevi

  • Örtbakad fläskkarré, rostade rotfrukter

    kålsallad, chipotlemajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis och palsternacka

    fänkål, jordärtskocksmajonnäs

  • Bakad kål, korallinser, svamp, machésallad

    mandel, vitlökskräm

  • Räkor, korallinser, örtsallad

    picklad lök, krutonger

  • Dessert – chokladkräm, rostade nötter

More lunches available at

Tuesday, February 15