Lunch menu

Monday, 14 February

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. dijongryta

    (högrev, kantareller, dijonsenap, grädde & dragon), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med gräddsås


    & äppelmos, serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad kapkummel

    med gurk- & kaprisdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé med skagensås

    & kokt potatis

  • Ört-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med basilikasky & fetacreme

  • Veg: Spaghetti med sojafärs sås

    & rivenost

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Beef bourguignon med ris.
  • Fläskfilé gryta med kokt potatis.
  • Ancho Beef långkokt nötkött

    i en rik sås av ancho chili, rödvin och böner med tomatillo & herbs salsa.

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegansk Grönchili gryta med kikärtor, spiskummin

    kokos serveras med jasminris

  • Apelsin marinerat kalkonbröst

    med rostade rotfrukter serveras med skysås

Stångs Mjärdevi

  • Majskyckling från Munka-Ljungby, potatispuré

    örtig morotscrudité, skysås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis och palsternacka

    fänkål, jordärtskocksmajonnäs

  • Bakad kål, korallinser, svamp, machésallad

    mandel, vitlökskräm

  • Räkor, korallinser, örtsallad

    picklad lök, krutonger

  • Dessert – chokladkräm, rostade nötter

More lunches available at

Monday, February 14