Lunch menu

Friday, 11 February

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås

    (bearnaise smaksatt med tomat) & friterade lökringar, serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinsås, pommes eller stekt potatis

  • Kåldolmar med gräddsås, lingon & kokt potatis
  • Veg: Grönsaksbiff med bearnaise & grilltomat

    samt stekt potati seller pommes

  • Pasta: med kyckling, sambal oelek gräde & basilika
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, broccoli

    cashewnötter & oystersås

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Street Food Buffé: Crispy chickenfilé, lökringar

    chili-cheese, fish & chips, Buffalo Wings, drumsticks med tillbehör och olika såser.

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s 200 g burgare med pommes samt B sås
  • 2-black&whit pasta med grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • Thailändsk tofugryta med smaker av chili och citrongräs

    serveras med ris

  • Klassisk Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé

    serveras med hasselbackspotatis

Stångs Mjärdevi

  • Schnitzel från Skänninge, råstekt potatis

    med timjan- och vitlök, brynt vispat citronsmör, rödvinssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskgryta, potatis, lax, räkor, krutonger

    vittvin, aioli

  • Bakade betor, krämigt havreris, picklad gulbeta

    ruccola, rawmesan

  • Betor, havreris, rostade valnötter

    getostkräm från löt

  • Dessert – chokladkräm, rostade nötter
Friday, February 11