Lunch menu

Monday, 31 January

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    tomat&lök-sallad, hummus & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingfilé med tomat, örter & bacon

    i krämig balsamicosås, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken changezi curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad spättafilé med västkuströra

    & kokt potatis

  • Fetafylld färsbiff med tzatziki, grekisk sallad

    rödvinssky & stekt kulpotatis

  • Veg: Morotsbiffar med fetaost samt tzatziki

    grekisksallad, rödvinssky & stekt kulpotatis

  • Pasta: Fussilli med fläskfilé, bacon

    & färska champinjoner

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, mango

    & sweet chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Husets lasagne med coleslaw.
  • Falafel bowl.
  • Avokado bowl.
  • Halloumi bowl.
  • Fish & chips med vitlökssås.

YATAI by ShinNori

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta med pumpa, bönor och kokos

    serveras med ris

  • Salvia stekt kalkonbröst, potatis och äpple sallad

    med stekta grönsaker

Stångs Mjärdevi

  • Isterband, persiljestuvad potatis, variation på betor

    Hovsenap

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad sejryg, dillstekt potatis, picklad rotselleri

    ärtskott, sandefjordsås

  • Het bönchili, friterad tortillakrisp, picklad rödkål

    grönärtsguacamole

  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, chilimajonäs
  • Dessert – äppelkompott, mandel och havresmul

More lunches available at

Monday, January 31