Lunch menu

Monday, 13 December

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, hummus

    tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt svensk fläskytterfilé

    med portvinstuvade champinjoner, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesan-& örtgratinerad kycklingfilé

    med tzatziki & balsamicosky

  • Stekt pankopanerad kummelfilé

    med dill-& romsås samt kokt potatis

  • Veg: Parmesan- & örtgratinerad aubergine

    med tzatziki & balsamicosky

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och champinjonsås
  • Pad Thai med nötkött, grönsaker och ägg.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Flygande Jakob med ris
  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Pasta med svampsås, ruccola och parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad majskyckling, smörsås, rostad potatis

Pinoccio

  • 1-Pinocchios pytt med stekt ägg och rödbetor
  • 2-huset Pannbiff med kokt potatis samt brunsås

Universitetsklubben

  • Sesamstekt kycklingfilé med timjans doftande tomatsås

    serveras med örtris

  • Veganska Broccoli & blomkålsbiffar med paprikacreme

    samt örtris

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé Östergötland, potatis, sotad morot

    jordärtsskocksmajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Stekt torsk, dillslungad potatis, betor,

    dragonmajonnäs

  • Rotfrukts bouillabaisse, linser, fänkål, tomat

    surdegskrutonger, vitt vin, saffransaioli

  • Flatrökt skinka, potatis, picklade grönsaker

    grönkål, örtsallad, dragonmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, December 13