Lunch menu

Thursday, December 2

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling
    tabbouleh, halloumi & tzatziki.
  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl
    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad
    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 1. B kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • 2. A. kycklingfilé med örter
    tomat & bacon i
krämig balsamicosås, serveras med ris
eller kokt potatis
  • 2. B. varmrökt laxfilé med romsås
    serveras med kokt färskpotatis
  • 3. INDISK: chicken tikka
    VEGAN: chenna masala
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa med strimlad kyckling
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås & kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa/Thaisoppa"Veg"samtpannkakor
    med sylt & grädde
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & ingefära
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Krämig kalvgryta med ris.
  • Tors i ugn med kokt potatis och dillcréme.
  • Kalvfärsbiffar med stekt potatis och gräddsås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Fetaostfylld kyckling med soltomatsås och tagliatelle
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-goulash med ris / kokt potatis
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Laxfärsbiff med brynt smör och dill slungad potatis
  • Champinjon och purjolöks fylld aubergine
    med het paprika crème samt bulgursallad

Stångs Mjärdevi

  • Pannbiff, stekt potatis, sotad lök
    lingongräddsås
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärsrerad rödtunga, potatis
    fänkål, hummersås
  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus
    pumpafrön, granskottsvinägrett
  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad
    chilimajonnäs
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, December 2