Lunch menu

Thursday, 2 December

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tabbouleh, halloumi & tzatziki.

  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 1. B kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. A. kycklingfilé med örter

    tomat & bacon i
krämig balsamicosås, serveras med ris
eller kokt potatis

  • 2. B. varmrökt laxfilé med romsås

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa med strimlad kyckling

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås & kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa/Thaisoppa"Veg"samtpannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & ingefära
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Krämig kalvgryta med ris.
  • Tors i ugn med kokt potatis och dillcréme.
  • Kalvfärsbiffar med stekt potatis och gräddsås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Fetaostfylld kyckling med soltomatsås och tagliatelle
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-goulash med ris / kokt potatis
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Laxfärsbiff med brynt smör och dill slungad potatis
  • Champinjon och purjolöks fylld aubergine

    med het paprika crème samt bulgursallad

Stångs Mjärdevi

  • Pannbiff, stekt potatis, sotad lök

    lingongräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärsrerad rödtunga, potatis

    fänkål, hummersås

  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus

    pumpafrön, granskottsvinägrett

  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad

    chilimajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, December 2