Lunch menu

Monday, 4 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • 98kr Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. biffgryta dijon (ryggbiff, färska champinjoner

    dijonsenap, sytlök, vitt vin & dragon), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med gräddsås,
serveras med äppelmos & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med tartarsås

    (kapris & senap), serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: smörbönor masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med fetaost samt tzatziki, rödvinssky

    grekisk sallad & vitlökspotatis

  • Stekt panerad spättafilé med dansk remouladsås

    & kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel med tzatziki

    grekisk sallad & vitlökspotatis

  • Pasta: "Alfredo" med strimlad kyckling, grädde

    parmesan & vitlök

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Pankopanerad fläskschnitzel med klyftpotatis,

    citronklyfta,gröna ärtor och champinjonssås

  • Husets köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt

  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad karré med rostad potatis, skysås

    och majscreme

  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Vegetariska biffar med tzatziki
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Chili con carne, bönor, vispad smetana, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-Panerad Kyckling innerfilé med pommes & bearnaisesås
Monday, October 4