Lunch menu

Monday, 20 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé

    med rödvinssås, bacon, inlagd gurka & potatismos

  • 2. A. kalops med morötter

    serveras med 
inlagda rödbetor & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med örtagårdssås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås & kokt potatis
  • Veg: Pastagratäng med valnötter, spenat

    & kvibille ädel

  • Pasta: Pastagratäng med strimlad rökt skinka

    kvibille ädel & spenat

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, lime & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Bräserad högrev med ris och rödvinsås.
  • Grillad lax med potatisgratäng och remouladsås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumi bowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Biffstroganoff med saltgurka, gräddfil och ris
  • Panerad rödspätta med äpple- och gräslöksmajo
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Monday, September 20