Lunch menu

Thursday, 19 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. italiensk kycklingfilé fylld med salami

    mozzarella & basilika, serveras med haricots verts, vitlöksrostad potatis & äppelcidersås

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med grön curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kyckling gryta med ris.
  • Lasagne al forno med grönspenat sallad.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad spätta, tartarsås, kokt potatis, gröna ärtor

Pinoccio

  • 1-fläsk filé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
Thursday, August 19