Lunch menu

Thursday, 5 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg

    rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, färsk persilja & dilldressing.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

  • Veg Bowl – Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad

    örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Primi Bowl – Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella

    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • SEMESTERSTÄNGT vecka 29 - 31

Restaurang Husman

  • semesterstängt v 28-31

La Fontana

  • Ordinarie meny, endast servering ej buffé

    Då ingår salladsbuffé inkl. Smör, bröd, kaka, dryck och kaffe

P2 Restaurang & Catering

  • Cajunkryddad lax med färskpotatissallad och chiliaioli
  • Korvstroganoff med ris
  • Ost- och broccolipaj med kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

  • Semesterstängt 19 Juli – 10 Augusti

Pinoccio

  • 1-Fläskfilé Oscar med pommes samt bearnaisesås
  • 2-Kyckling pasta med färska grönsaker samt grädde
Thursday, August 5