Lunch menu

Friday, 23 July

Brödernas kök

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax

    kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, persilja & dilldressing

  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm

  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing

  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • SEMESTERSTÄNGT vecka 29 - 31

Restaurang Husman

  • semesterstängt v 28-31

La Fontana

  • ordinarie meny, endast servering ej buffé

    inkl. Sallad, smör, bröd, kaka, dryck och kaffe

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel

    med rödvinssås och ärtor

  • Falafel

    med rostad majscreme

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

  • Semesterstängt 19 Juli – 10 Augusti

Viktors bakficka

  • Fläskschnitzel, rödvinsås, rostad potatis

Pinoccio

  • 1-Kyckling filé med ris samt currysås
  • 2-oxfilé pasta med färska grönsaker samt grädde
Friday, July 23