Lunch menu

Wednesday, 30 June

Brödernas kök

  • Räksallad

    Räkor, kokt ägg, quinoa, rostad broccoli, rödlök, citron & dilldressing.

  • Panko Bowl

    Ris, asiatisk kålsallad, pankofriterad kyckling, sesamfrön & chilimajo.

  • Lax Bowl

    Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa...

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl

    Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja...

  • Veg Bowl

    Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl

    Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön...

  • Kyckling Bowl

    Grillad kyckling, bulgur, grönkål, vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök...

  • Primi Bowl

    Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella, oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor...

  • Räk&Nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander...

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pannbiff med stekt lök, gräddsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé i dill- & citronsås
samt

    toppad med räkor, serveras med
potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki, balsamicosky

    & grekisk sallad

  • Het Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Rödbetsbiff med tzatziki, balsamicosky

    & grekisksallad

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Gorgonzolabakad lax med potatismos och kall örtsås
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Wednesday, June 30