Lunch menu

Tuesday, 29 June

Brödernas kök

  • Pastasallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostad zucchini, soltorkade tomater & pestokräm.

  • Sommar Kyckling Bowl

    Ris, grillad kyckling, mangosalsa & yoghurt med färska örter.

  • Lax Bowl

    Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa...

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl

    Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja...

  • Veg Bowl

    Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl

    Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön...

  • Primi Bowl

    Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella, oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor...

  • Räk&Nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander...

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Kyckling Bowl

    Grillad kyckling, bulgur, grönkål, vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök...

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig pasta med ryggbiff, tryffelolja,

    färska champinjoner, ruccola, vitlök & grana padano

  • 2. B. varmrökt laxfilé med romsås

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Lax med örttäcke samt dill & romsås, broccoli

    & färskpotatis

  • Stekt fläsk med löksås & färskpotatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med strimlad kyckling, soltorkad tomat & fetaost
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.

P2 Restaurang & Catering

  • Korvstroganoff med ris
  • BBQ-ribs med rostad majscreme och kålsallad
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Tuesday, June 29