Lunch menu

Thursday, 24 June

Brödernas kök

  • Bulgursallad

    Bulgur, grillad kyckling, fetaost, rostade grönsaker & körsbärstomater.

  • Halloumi Bowl

    Grillad kyckling, halloumi, bulgur, lök&tomatsallad & tzatziki.

  • Lax Bowl

    Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa...

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl

    Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja...

  • Veg Bowl

    Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl

    Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön...

  • Kyckling Bowl

    Grillad kyckling, bulgur, grönkål, vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök...

  • Primi Bowl

    Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella, oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor...

  • Räk&Nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander...

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Ljummen rostbiff med rödvinsbräserad syltlök

    serveras med potatisgratäng, haricots verts & rostad lök

  • 2. varmrökt laxfilé med romsås & kokt färskpotatis
  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med råstekt potatis, madeirasås

    & chilibearnaise...& Sill därtill!

  • Kyckling Faijtas med tortilla, nachos, ris & guaqamole
  • Veg: Grönsaks Faijtas med strimlad quorn samt tortilla,

    nachos, ris & guaqamole

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Fläskfilé med fat Fries och champinjonsås.
  • Vegetarisk plocktallrik, grillad zucchini,

    grillad aubergine, Falafel med Htipiti sås.

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Ugnsbakad torskrygg med grön sparrissås

    och stompad potatis

  • Mungfärsbiff med bulgursallad och örtyoghurt
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Matjessill med färskpotatis, hackat ägg, rödlök,

    gräddfil och gräslök

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Thursday, June 24