Lunch menu

Wednesday, 23 June

Brödernas kök

  • Räksallad

    Räkor, kokt ägg, quinoa, rostad broccoli, rödlök, citron & dilldressing.

  • Panko Bowl

    Ris, asiatisk kålsallad, pankofriterad kyckling, sesamfrön & chilimajo.

  • Lax Bowl

    Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa...

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl

    Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja...

  • Veg Bowl

    Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl

    Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön...

  • Kyckling Bowl

    Grillad kyckling, bulgur, grönkål, vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök...

  • Primi Bowl

    Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella, oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor...

  • Räk&Nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander...

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast...

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (kalvfärs) med rårörda lingon

    & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med örtpesto, potatisgratäng & rödvinssky
  • Fisksnäcka med vitvinssås, dill & färsk potatis
  • Veg: Feta-& grönsakfylld paprika med potatisgratäng

    & rödvinssky

  • Pasta: med salsiccia, vitlök, grädde & svartpeppar

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Fläskfilé med fat Fries och champinjonsås.
  • Vegetarisk plocktallrik, grillad zucchini,

    grillad aubergine, Falafel med Htipiti sås.

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med stekt ris och chilimajo
  • Stekt inlagd strömming med dill- och västerbottenmos

    samt kall örtsås

  • Bön- och grönsaksgryta med grön curry och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Matjessill med färskpotatis, hackat ägg, rödlök,

    gräddfil och gräslök

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Wednesday, June 23