Lunch menu

Tuesday, 4 May

Brödernas kök

  • Säsongens Lax Bowl

    Bulgur, ugnsgrillad lax, rostad körsbärstomater, broccoli, rödlök & en dill&citronkräm.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med soltorkade tomater,

    färska champinjoner, basilika, chili
 & vitlök

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken do pyasa

    VEGAN: mattar palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Nattbakad kotlett m pepparsås, klyftpotatis

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk röd chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Ryggbiff med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Fläskfilé spett med klyftpotatis och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    och kall örtsås

  • Nattbakad karré med skånsk potatis och saltgurka
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Biff Lindström, skysås, kokt potatis.
Tuesday, May 4