Lunch menu

Monday, 26 April

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl

    Ris, grillad kycklinglårfilé, tabbouleh m. mynta, rostad blomkål, hummus och yoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. boeuf bourguignon (svensk högrev, rött vin,

    bacon, champinjoner & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med chili,

    ingefära, rosmarin & vitlök, serveras med äppelgräddsås & ugnsrostade rotfrukter

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med 


    remouladsås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås

    & kokt potatis

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon

    & pressgurka

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel med potatismos

    & wokade grönsaker

  • Wok: Fläskfilé med grön curry, lime & chili
  • Pasta: med kyckling, kantareller & västerbottenost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med kall ägg- och purjolökssås
  • Rimmad kalvbringa med pepparrotssås
  • Gnocchi med svamp, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskpiccata, tomatsås, pilaffris.
Monday, April 26