Lunch menu

Monday, 19 April

Brödernas kök

  • Shawarma kyckling bowl

    Ris, grillad kyckling, rostad zucchini, hummus, tomatsallad m. mynta & yoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé, rödvinssås,

    bacon, inlagd gurka & potatismos)

  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon,


    serveras med inlagd gurka & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med örtagårdssås,


    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagenröra
  • Veg: Bakad potatis med grönsaksröra samt

    tomat-& löksallad

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, thai basilika & chili
  • Pasta: "Delicata" med bacon, pepparsalami, lök

    & paprik

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakat kycklinglår, grädde, bacon & basmatiris
Monday, April 19