Lunch menu

Monday, April 19

Brödernas kök

  • Shawarma kyckling bowl
    Ris, grillad kyckling, rostad zucchini, hummus, tomatsallad m. mynta & yoghurt.
  • Brödernas Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Veg bowl
    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
  • Kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
  • Medelhavssallad
    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
  • Chèvre bowl
    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
  • Lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
  • Nudelbowl
    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé, rödvinssås,
    bacon, inlagd gurka & potatismos)
  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon,

    serveras med inlagd gurka & kokt potatis
  • 2. B. stekt panerad koljafilé med örtagårdssås,

    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken korma
    VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagenröra
  • Veg: Bakad potatis med grönsaksröra samt
    tomat-& löksallad
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, thai basilika & chili
  • Pasta: "Delicata" med bacon, pepparsalami, lök
    & paprik
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakat kycklinglår, grädde, bacon & basmatiris

More lunches available at

Monday, April 19