Lunch menu

Tuesday, 6 April

Brödernas kök

  • Shawarma bowl

    Ris, grillad kyckling med en hemgjord shawarmakrydda, rostad blomkål, hummus, tomatsallad m.m.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pankopanerad kycklingfilé med trattkantarellsås

    & gele

  • 1. B. krispig halloumi med trattkantarellsås & gele

    serveras med örtrostad potatis

  • 2. stekt panerad gösfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med gräddsås, stekt potatis,

    rårörda lingon & inlagd gurka

  • Parmesangratinerad laxfilé med örtcreme & broccoli
  • Veg: Parmesangratinerad aubergine med örtcreme

    & broccoli

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé, bacon & strimlad pepparsalami
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy Chicken filé med Farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes frites och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker och fetaostcreme
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt broccoli

    och sojamajo

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Tryffelpasta (sedan rigati), benfri kotlett, grädde.
Tuesday, April 6