Lunch menu

Thursday, 18 March

Brödernas kök

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel)

    med klyftpotatis, coleslaw & picklad rödlök

  • 1. B kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, 
samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. havets wallenbergare (lax & torskfärs)

    med dill-majonnäs, serveras med picklad fänkål & kokt potatis

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med Cafe de Parissås

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med biff i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med kokt potatis och dill sås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Husets amerikanska biffar marinerade i BBQ sås

    toppade med cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Hummersoppa med räkor och vårlök samt dessert
  • Kalvstek med rotsaksgratäng och timjansky
  • Halloumi med rostad potatis, bönor och chilimajo
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad torsk, remouladsås, kokt potatis
Thursday, March 18