Lunch menu

Wednesday, 17 March

Brödernas kök

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff

    med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. isterband från Börjes chark i aneby

    
serveras med persiljestuvad potatis
& inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad gösfilé

    med tartarsås,
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås, ärtor

    & rårörda

  • Lax-& skasldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsaks paella med aioli
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat

    & vitlöksfrästa champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med kokt potatis och dill sås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Husets amerikanska biffar marinerade i BBQ sås

    toppade med cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad torsk med hackat ägg, persilja och bryn smör
  • Kycklinglevergryta med bacon och smålök
  • Vegetarisk bolognese med pasta
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • "Coq au vin", rödvinsbrässerad kyckling,

    potatispuré, smålök, sidfläsk

Wednesday, March 17