Lunch menu

Friday, 5 March

Brödernas kök

  • Tonfisk poké bowl

    Ris, sashimi tonfisk med soja & gräslök, mangosalsa med avocado, sesamfrön, jordnötter m.m.

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff

    med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsbakad färsk laxfilé

    med västkustsås, serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötsså

  • 7. GRILL

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pankopanerad kyckling med kall vitlökssås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Flank Steak med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • P2’s Chiligryta

    med gräddfil, syrad rödlök, nachos, lagrad ost och ris

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Vegetarisk Chiligryta

    med gräddfil, syrad rödlök, lagrad ost, ris och nachos

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskschnitzel

    anjovis- & parmesansmör, rödvinssås, rostad potatis

Friday, March 5