Lunch menu

Thursday, 4 March

Brödernas kök

  • Halloumi bowl

    Ris, marinerad kycklinglårfilé, grillad halloumi, tomat&lök-sallad, hemgjord mahamara m.m.

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé

    fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
& toppad med gremolata-aioli samt kladdkaka

  • 2. A. italiensk kycklingfilé

    fylld med salami, mozzarella & färsk basilika, serveras med vitlöksrostad potatis & cidersås

  • 2. B. stekt panerad koljafilé

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans thora

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Kyckling "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Kålpudding

    med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i sesamolja, ingefära & färsk röd chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pankopanerad kyckling med kall vitlökssås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Flank Steak med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med stekt lök och bacon samt dessert
  • Parmesanbakad lax med hollandaise
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Vegetarisk Chiligryta

    med gräddfil, syrad rödlök, lagrad ost, ris och nachos

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad kapkummel

    citron- & örtmajonäs, kokt potatis

Thursday, March 4