Lunch menu

Friday, 19 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. mixed grill (fläsknoisette, chorizo &

    kycklingfilé) med chili-bearnaisesås & potatisgratäng

  • 2. ugnsstekt färsk laxfilé med skagensås,

    serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-& löksallad
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Wok: Fläskfilé med sötsursås
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglårfilé med kokt potatis

    och champinjonsås.

  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Pannbiff med kokt potatis och löksås

    och lingonsylt.

  • Lasagne al Forno med grönsallad.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Kalvytterfilé med pommes

    och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvat viltskav med potatismos

    och lingon

  • Indisk linsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Flankstek, potatisgratäng, rödvinsås
Friday, February 19