Lunch menu

Monday, 8 February

Brödernas kök

  • Ris, hemgjord curry med yoghurtmarinerad

    kyckling, ugnsrostad butternut pumpa & potatis. Rödkål med citron. Toppat med granatäpple, rostad ma

  • Köttfärssoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. dijongryta (högrev, dijonsenap, färska

    champinjoner, syltlök & vitt vin), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. moussaka med potatis, serveras
med

    ruccola- & tomatsallad

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med
 dansk

    remouladsås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong

    med svampsås, gelé & stekt kulpotatis

  • Stekt panerad vitlingsfilé med remouladsås
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    samt cocosmjölk, curry & cashewnötter

  • Wok: Kyckling med färsk chili & cocosmjölk
  • Pasta: med ost & skinksås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglasagne med coleslaw.
  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Kycklingbiffar med kokt potatis och champinjonsås.
  • Lasagne Al Forno med coleslaw.
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklingburgare med pommes.

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med spenat och fetaostcreme
  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Falafel med rostad potatis och ratatouille
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
Monday, February 8