Lunch menu

Thursday, 4 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat & rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med klyftpotatis

    coleslaw & picklad rödlök

  • 1. B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    
samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. paella med lax

    & räkor, serveras med aioli & citron

  • 3. INDISK: chicken chettinadu
  • VEGAN: green gram curry
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Tomatsoppa

    m krutonger & parmesan, pannkakor m sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Pepparrotskött med kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa/Tomatsoppa m krutonger

    & parmesan, pannkakor m sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Kalvytterfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 2. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 3. Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • 4. Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • 5. Fish and chips med vitlökssås.
  • 6. Kycklingfiléspett med pommes och aioli.
  • 7. Entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 8. Bifteki på nötkött med pommes och tzatziki.
  • 9. Lammspett med pommes och tzatziki.

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med räkor och chorizovinägrett

    samt dessert

  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och kall örtsås

  • Vegetarisk lasagne med cole slaw
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg

    och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatispuré, lingon

    brynt smör

Thursday, February 4