Lunch menu

Wednesday, 3 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat & rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff med gräddskysås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. grillad nötchorizo med gurk-majonnäs

    serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med chili- & limesås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken chettinadu

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff Femöring med stekt ägg

    löksky, rårörda lingon & stekt potatis

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Veg:Grönsaks Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok: Entrecôte med chili, vitlök

    & cashewnötter

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Kalvytterfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 2. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 3. Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • 4. Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • 5. Fish and chips med vitlökssås.
  • 6. Kycklingfiléspett med pommes och aioli.
  • 7. Entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 8. Bifteki på nötkött med pommes och tzatziki.
  • 9. Lammspett med pommes och tzatziki.

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling

    med rostad potatis och jalapenomajo

  • Stekt strömmingsflundra med potatismos och lingon
  • Parmesanbakad rotselleri

    med rostad potatis och grönkål

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, gräddsås, pressgurka, kokt potatis
Wednesday, February 3