Lunch menu

Tuesday, January 26

Brödernas kök

  • Paprikasoppa
  • Sallad - Bröderna's Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Sallad - Grön veg bowl
    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.
  • Sallad – Medi mix
    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.
  • Sallad - Chefen's kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.
  • Sallad – Medelhavs combo
    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.
  • Sallad - Höstens lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.
  • Grilltallrik - Varmrätt
    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med färska
    champinjoner, bacon, vitlök & grana padano
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås
    (räkor, rom & crabfish), serveras med
 kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: malabari chicken
    VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Stekt panerad torskfilé med remouladsås
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé
    & portabellosvamp i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och citronmajonnäs.
  • 2. Stekt fläsksida med kokt potatis
    löksås och lingonsylt.
  • 3. Köttbullar med potatismos och gräddsås.
  • 4. Stekt Kycklinglårfilé med klyftpotatis
    och currysås.
  • 5. Husets köttfärslimpa med potatismos
    och gräddsås.
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • 7. Husets Lasagne
    med coleslawsallad.
  • 8. Brässerad högrev med ris
    och rödvinssås
  • 9. Fläskfiléspett med klyftpotatis
    och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiffar med svampsås
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Vegetariska plättar med linser
    bönor samt grönkålssallad och parmesandressing
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt
    bacon och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Strimlad fläskbog, kokosmjölk
    citrongräs, limeblad, spiskumminsris

More lunches available at

Tuesday, January 26