Lunch menu

Tuesday, 26 January

Brödernas kök

  • Paprikasoppa
  • Sallad - Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Sallad - Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Sallad – Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Sallad - Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Sallad – Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Sallad - Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med färska

    champinjoner, bacon, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås

    (räkor, rom & crabfish), serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: malabari chicken

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Stekt panerad torskfilé med remouladsås
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé

    & portabellosvamp i gorgonzolasås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och citronmajonnäs.

  • 2. Stekt fläsksida med kokt potatis

    löksås och lingonsylt.

  • 3. Köttbullar med potatismos och gräddsås.
  • 4. Stekt Kycklinglårfilé med klyftpotatis

    och currysås.

  • 5. Husets köttfärslimpa med potatismos

    och gräddsås.

  • 6. Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • 7. Husets Lasagne

    med coleslawsallad.

  • 8. Brässerad högrev med ris

    och rödvinssås

  • 9. Fläskfiléspett med klyftpotatis

    och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiffar med svampsås
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Vegetariska plättar med linser

    bönor samt grönkålssallad och parmesandressing

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt

    bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Strimlad fläskbog, kokosmjölk

    citrongräs, limeblad, spiskumminsris

Tuesday, January 26