Lunch menu

Friday, 8 January

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med timjansås, serveras med

    lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås

    serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika

    med persiljestuvad potatis

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja & vitlök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno med coleslawsallad
  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Bifteki med ugnsgrillad potatis

    och tzatziki

  • Ugnsbakad örtlax

    med kokt potatis, citronskiva och dillkräm

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

  • Flankstek med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    kall romsås och citronskiva

Viktors bakficka

  • Fläskfilé med potatisgratäng

    rödvinssås, primörer

  • Isterband med persiljestuvad

    potatis, inlagda rödbetor, senap

  • Rökt tofu med potatisgratäng, primörer
Friday, January 8