Lunch menu

Thursday, 7 January

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajita (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås,

    serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali
  • VEGAN: green gram curry
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    m gräddstuvade champinjoner & baconbrynta haricot verts

  • Stekt panerad spättafilé

    med remouladsås & kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad quorn

    med gräddstuvade champinjoner & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Kyckling med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno med coleslawsallad
  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Bifteki med ugnsgrillad potatis

    och tzatziki

  • Ugnsbakad örtlax

    med kokt potatis citronskiva och dillkräm

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

  • Flankstek med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    kall romsås och citronskiva

Viktors bakficka

  • Ärtsoppa med pannkakor sylt & grädde
  • Kyckling schnitzel

    med skysås kryddsmör rostad potatis

  • Vegetarisk schnitzel

    med bearnaisesås rostad potatis

Thursday, January 7