Lunch menu

Tuesday, 5 January

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé à la Oscar med räkor, sparris &

    bearnaisesås, serveras med stekt potatis

  • 2. stekt panerad stillahavsflundra med dill-

    majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng

    & pepparsås

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås

    & kokt potatis

  • Veg: Morotsbiffar med potatisgratäng

    & pepparsås

  • Wok: Fläskfiléwok med mango

    sweet chili & thai basilika

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno med coleslawsallad
  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Bifteki med ugnsgrillad potatis

    och tzatziki

  • Ugnsbakad örtlax

    med kokt potatis ,citronskiva och dillkräm

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

  • Flankstek med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    kall romsås och citronskiva

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis
  • Bakad torskfilé med potatispuré

    knaper stekt sidfläsk, skirat smör

  • Morotsbiff med potatispuré, skirat smör
Tuesday, January 5