Lunch menu

Monday, 4 January

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med kantareller

    & timjan, serveras med ris eller kokt potatis & lingonsylt

  • 2. stekt panerad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med stekt kulpotatis

    kantarellsås, rårörda lingon & inlagd gurka

  • Stekt panerad spättafilé

    med remouladsås & kokt potatis

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling med vitlök, chili

    & ingefära

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno med coleslawsallad
  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Bifteki med ugnsgrillad potatis

    och tzatziki

  • Ugnsbakad örtlax

    med kokt potatis ,citronskiva och dillkräm

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

  • Flankstek med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    kall romsås och citronskiva

Viktors bakficka

  • Biff ala Lindström

    med skysås inlagd gurka kokt potatis

  • Het korvgryta med basmatiris
  • Vegetariskgryta med tzayspett basmatiris
Monday, January 4